Hirdetés

Split/Second - Zúzós trailer

|

A Pure készítői sem ülnek a babérjaikon. Idő közben összedobtak egy pofás kis trailer-t az új Split Second-ból.

Hirdetés

A Pure-t készítő BlackRock Studios új játékával a Split/Second-el marad ugyan a négykerekűek világában, de a kasznit egy sokkal erősebbre cseréli. A kifejezetten Burnout hangulatú autóversenyben úgy tűnik, hogy feladatunk az ellenfelek likvidálása lesz. Míg ezt a Burnoutban többnyire a másik kilökésével oldottuk meg, addig a Split/Second -ban ezen fícsör mellett ú bizonyos segédeszközöket is használhatunk majd. Ahogy a trailerből ki lehetett venni, a versenyzők képesek lesznek bizonyos eseményeket előidézni, aminek jobb esetben az ellenlábasaink isszák meg a levét. Értem ez alatt, amikor valaki felrobbantja maga előtt a hidat, ami egyszerűen rászakad a másik fejére, vagy a csatornát elárasztva úszni tanítja ellenfelét. A "törj-bosrot-a-másik-orra-alá" versenyek valószínűleg a televíziónézők szórakoztatásáért fognak zajlani, amire utal a főcím, és az első néhány jelenet is. Hivatalos bejelentés még nem volt, így azt sem lehet tudni, hogy minek a következtében tudunk majd bontani valamennyit a városon, vagy hogy mikor jelenik meg a Split/Second, A platformok viszont már ismertek, ami  PC, Xbox 360 és PS3. Hivatalos bejelentést és részleteket holnapra ígértek. A látványos debut trailer pedig alant. 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)