Hirdetés

Spore - film készül belőle

|

A Jégkorszak alkotói most a Spore-ból készítenek animációs filmet.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a Twentieth Century Fox azt tervezi, hogy egy egész estés animációt készít Will Wright nagysikerű játékából, a Spore-ból. A rendezői székben Chris Wedge, a Jégkorszak rendezője ül, a forgatókönyvet pedig Greg Erb és Jason Oremland írja.

A rajzolást a Blue Sky Studios végzi, akik a Jégkorszak mellett a Robotokat is rajzolták. A producerek az EA részéről Patrick O’Brien, a Maxis részéről pedig Lucy Bradshaw. Wedge lát fantáziát a Spore világában, mind humor, mind látvány és történet terén. Már több, mint százmillió egyedi kreatúrát töltöttek fel az EA szerverére, ez azt mutatja, hogy a játék hatalmas népszerűségnek örvend. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)