Hirdetés

Spore Galactic Adventures: A második kiegészítő?

|

Az Amazon és a Gamestop adatbázisa szerint március közepén érkezik a korábban bejelentett, második Spore kiegészítő.

Hirdetés

Októberben az Electronic Arts megosztotta velünk második Spore expanzióra vonatkozó terveit, a megnevezetlen kiegészítő az Űrfázisra koncentrál. Tartalmát tekintve valamivel méretesebb lesz, mint korábban megjelent társa, felfedezhetünk és benépesíthetünk vadonatúj bolygókat, valamint kibővíthetjük küldetéseinkért kapott kitüntetések számát. Mindemellett kézhez kapjuk az Adventure Editor-t, melynek segítségével létrehozhatjuk saját küldetéseinket és megoszthatjuk azokat interneten keresztül. Az Electronic Arts hivatalos bejelentésben még nem részletezte a soron következő Spore kiegészítő tartalmát, azonban a Gamestop és az Amazon adatbázisa szerint tavaszra várható a Spore Galactic Adventure című csomag. Elnevezése tökéletesen passzol az EA korábban tett kijelentéseihez, ha hihetünk a kereskedőknek, akkor március tizenhetedikén pénztárcánk után nyúlhatunk.

spore_space3.jpg


 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)