Hirdetés

Spore Galactic Edition gyűjtőknek

|

Will Wright legújabb sikervárományosa sem kerülheti el sorsát, gyűjtőknek szánt, extrákkal megpakolt kiadása is készül.

Hirdetés

Néhány napja sikeresen bemutatkozott a Spore Lénylabor, s azóta hajmeresztő külsejű lények százezrei születtek a lelkes játékosok szépen növekvő táborának köszönhetően. Korai lenne megjósolni, hogy a szeptember elején megjelenő Spore megismétli-e a Sims széria sikerét, az előjelek azonban kifejezetten biztatóak.

spore_1.jpg


Az EA optimizmusát tükrözi az is, hogy Spore Galactic Edition címmel dobnak piacra egy gyűjtői csomagot, ami a játék mellett tartalmaz egy Making of Spore (Így készült) DVD-t, egy The Art of Spore albumot rajzokkal és festményekkel, egy posztert. Ezeken felül egy 100 oldalas kézikönyvet és egy National Geographic riportot DVD-n arról, "Miként alkossunk egy jobb lényt?". A díszdobozos pakk 79.99 dollárért cserébe kerül majd a rajongók gyűjteményébe.

Friss: Időközben kiderült, miként fest majd a gyűjtői változat csomagolása.

spore_galactic_edition.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)