Hirdetés

Spore - Megvan a hivatalos dátum!

|

Az eredetileg idén tavasszal érkező Will Wright féle agymenés végül szeptember elején érkezik.

Hirdetés

Az EA nem régiben tartott pénzügyi konferenciáján jelentette be, hogy a Maxis alkotta Spore a beígért határidőre nem készül el, így Will Wright simpápának bőven lesz még ideje csinosítgatni legújabb szimulátorát. Az EA fejese akkor úgy nyilatkoztak, hogy az ünnepi szezon előtt debütálhat a játék, azonban ma hivatalos megerősítést kapott, hogy a Maxis szeptember 7-én dobja piacra az életszimulátort.

sporemaindate.jpg

A bejelentést a hivatalos oldalon, egy nagyon rövid videóban tette meg Will Wright csapata. Sajnos egyelőre nem akadtunk rá a beágyazott formátumra, így egyelőre a kiváncsiskodóknak mindenképpen el kell látogatniuk IDE!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)