Hirdetés

Spore - "Viszik majd, mint a cukrot!"

|

Erről van meggyőződve a Lazard Capital Markets alelnöke, aki az Államokban 2 millió eladott példányt vár szeptemberre

Hirdetés

Colin Sebastian, a fentebb említett pénzügyi elemzéssel és befektetési tanácsadással foglalkozó cég alelnöke úgy véli, hogy szeptember roppant fontos időszak lesz az Electronic Arts életében. Úgy véli, hogy csak az Amerikai Egyesült Államokban 2 millió példány kel el az első hónapban a Spore-ból, és mintegy 650 ezer előfizetőt szerez az EA másik kulcsfontosságú projektje, a Warhammer Online. Véleménye szerint a Madden NFL aktuális kiadása és a Mercenaries 2 eladásaira sem lehet majd panasz.

spore_1.jpg


Elemzésük szerint a viszonylag lanyha játékfelhozatallal bíró augusztusban is stabil maradt a szoftverértékesítés volumene, s minden bizonnyal további növekedésre számíthatunk az elkövetkezendő hónapokban.
Ezzel szemben hardwer fronton másként fest a helyzet, hiszen a Microsoft épp kivezeti a piacról 20 gigás konzolját, a Sony bevezeti a 80 gigásat, a Nintendo pedig a premier óta képtelen kielégíteni a Wii iránti keresletet. Elemzők úgy saccolják, hogy érzékelhetően visszaesnek majd az eladások, s mindhárom cég arra törekszik majd, hogy megfelelő raktárkészlettel vágjon neki az ünnepi szezonnak, amikor, mint azt mindannyian tudjuk, éves forgalmuk jelentős részét produkálják.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)