Hirdetés

Spore vs. LittleBigPlanet

|

A fejlesztőknek már csak szokásuk, hogy egymás műveit ötletszerűen fikázzák egy kicsit. Most éppen a Maxis szólt be.

Hirdetés

Jelen esetben a Maxis producere - Morgan Roarty - reagált egy hírre, miszerint a LittleBigPlanet biza letaszította a trónról a Spore-t, már a felhasználók által készített cuccok számát és minőségét tekintve. Roarty úr természetesen felvette a kesztyűt, és közölte, hogy "ez így ebben a formában nem igaz, nem áll meg..", sőt. A Maxis producere szerint a LittleBigPlanet - bár nagyon aranyos kis cucc - a közelébe sem ér saját üdvöskéjüknek. Számadatokkal is alátámasztotta mondandóját, miszerint naponta 250.000 új lény, épület, miazmás készül a Spore-hoz, míg a LittleBigPlanet ennek töredékét sem tudja felmutatni. Ez még így oké is lenne, arról azonban elfeledkezik Roarty úr, hogy míg a Spore lénylabor valóban nagy fun, a felhasználók által készített cumók semmiféle játékmenetbeli változást nem hoznak, míg a LittleBigPlanet rajongók által készített tartalmak, bizony új pályák, ami azért egy kicsit más. Hogy ki lesz a verseny győztese, majd kiderül, de nem szabad elfeledni, hogy lassan jön a Spore kiegészítője, ahol nagy újításokat ígérnek, többek között a "mission editort" aminek segítségével azért jócskán bele lehet majd nyúlni a játékba.

Emmegemmi?

sporecreatures.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)