Hirdetés

Sportjátékok és a Rocket League tarolt szeptemberben a PlayStation Store-ban

|

Nagyot lendített a Rocket League népszerűségén a free-to-play modellre váltás, de az még érdekesebb, hogy egyetlen a focit és a kosárlabdát jobban szerették a játékosok, mint a szuperhősöket és a babokat.

Hirdetés

A múlt héten megjelent a FIFA 21, ami mostantól jó sokáig fogja uralni az eladási toplistákat, de a PlayStation lassabban összegez, a napokban még a szeptemberi digitális listák érkeztek meg. Mást akar az Egyesült Államok és mást Európa népe, viszont a free-to-play játékoknál ugyanazok alkotják a top 3-at: a Rocket League-et a Spellbreak és a Genshin Impact követi.

Ami a fizetős PS4-es játékokat illeti, az Egyesült Államokban az NBA 2K21 állt az első helyre, lenyomva a Marvel's Avengerst és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t. Az EU-ban az EA Sports FIFA 20 mindent vert, de még a Fall Guys: Ultimate Knockout és az NBA 2K21 is jobban teljesített, mint a deszkás remaster és a Bosszúállók új kalandja.

Hirdetés

PS VR-on a Vader Immortal: A Star Wars VR Series és a Beat Saber voltak a legnépszerűbbek, és érdekes módon az USA-ban élők inkább Vaderrel kaszaboltak, az EU lakói meg inkább nélküle. Itt nagyot ment még a Superhot VR is. 

DLC-ket tekintve a Fortnite verhetetlen, az első négy helyet mindkét régióban az Epic játékának különböző csomagjai foglalják el, ráadásul azonos sorrendben. 

A teljes listát megtaláljátok a PlayStation Blogon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)