Hirdetés

Square Enix - Az Eidos haja szála se görbül

|

Az Eidos most már hivatalosan is a Square Enix csoport része, ám a tervek szerint lazára eresztett póráz mellett működhet tovább a jövőben.

Hirdetés

Az, hogy a Square Enix átvette az Eidos feletti irányítást, a jelenlegi tervek szerint nem fog túl sok változást hozni. Egyelőre nem kell attól tartanunk, hogy esetleg kedvenc játéksorozatainknak búcsút inthetnénk.



Wada Yoichi (képünkön), a Square Enix elnök-vezérigazgatója rendkívül elégedett, a hivatalosan is lezárult akvizícióval. Elképzelései szerint az Eidos továbbra is külön entitásként működhet, vezetését pedig Phil Rogers CEO kezében hagyja, ráadásul belátható időn belül a többi kulcspozíciót betöltő hölgyet és urat sem kívánja elmozdítani.



Korábbi ígéretükhöz híven megőrzik és tovább ápolják a már meglévő márkaneveket, ám egyelőre nem terveznek új IP létrehozásába belevágni. Bízunk is benne, hogy Wada úr és társai állják szavukat, hiszen már tűkön ülve várjuk a Deus Ex harmadik epizódját, illetve az új Thief játék hivatalos bejelentését. Arról nem is szólva, hogy még nem érkezett el Lara Croft hattyúdalának ideje, kedvenc kopasz bérgyilkosunk is adós még egy-két Hitman epizóddal, ráadásul a Battlestations sorozat révén magyar vonatkozása is van az ügynek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)