Hirdetés

Battalion 1944 - igazi klasszikus háborús FPS élményt akarsz?

|

Akik szerették a Call of Duty 2 multiplayer részét, azok mindenképpen tartsák szemmel a Battalion 1944-et.

Hirdetés

Az elmúlt egy-két évben inkább a 90-es évek klasszikusait igyekeztek feltámasztani a fejlesztők, viszont azért már akkor is látszott, hogy hamarosan visszatérhetnek a 2000-es éveket nagyban meghatározó világháborús játékok. A Battalion 1944 is ezt a tábort erősíti és az alábbi gameplay videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy a korszak rajongóinak mindenképpen érdemes lesz tenni vele egy próbát.

Hirdetés

A Bulkhead Interactive játékán azonnal látszik, hogy elsősorban a Call of Duty 2 volt az ihletforrás a fejlesztés során és nem csak azért, mert mind a kettő világháborús FPS: a műfaj modern trendjeit félredobva a Battalionban sem perkeket beállítgatni, sem pedig kill streakeket gyűjtögetni nem fogunk, ehelyett viszont lesz folyamatos, pörgős játékmenet.

A Battalion 1944 egyelőre Early Accessben van, de már most meglepően játszható és szórakoztató, szóval alig várjuk, hogy kipróbálhassuk a kész játékot.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)