Hirdetés

Square Enix - Ezentúl globális megjelenésekre számíthatunk

|

A Square Enix két dologról híres. AZ egyik a Final Fantasy, a másik, hogy a nyugati megjelenések általában sokat késnek.

Hirdetés

A Final Fantasy népszerűsége nem korlátozódik japánra. Jól tudja ezt a Square Enix, eddig valahogy mégis az volt a cég filozófiája, hogy előbb a hazai megjelenés, aztán a többi. A Final Fantasy XIII azonban már viszonylag hamar megérkezik hozzánk, és ez még csak a kezdet.

A Square Enix nagyfőnök - Yoichi Wada - elmondása szerint a Final Fantasy továbbra is a fontos marad, ám a megjelenésekkel kapcsolatban változtat a cég. Ez azt jelenti, hogy a jövőbeni Square Enix játékok mind globális megjelenéssel érkeznek majd, hiába készül el hamarabb a japán verzió. Mit is mondhatnánk erre? Köszönjük.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)