Hirdetés

Felújított Final Fantasy VII? A Square Enix kíváncsi a véleményedre

|

A Square Enix úgy döntött, hogy a következő lépést a rajongókkal együtt teszi meg. Megmutatjuk hogyan.

Hirdetés

A Square Enix talált egy kis szabadidőt magának és úgy gondolta, hogy körbekérdez a rajongók között. Ezért készítettek egy masszív kérdőívet, amit bárki kitölthet. Nem először igyekeznek figyelembe venni a játékos közösség véleményét, így ez mindenképp egy pozitív tendencia.

A kérdőívben sok mindennel kapcsolatban kíváncsiak a véleményünkre. Kérdezik, hogyan szerzünk tudomást játékokról, jelenleg mit játszunk, milyen platformokat használunk és persze rátérnek a Square Enix-re vonatkozó kérdésekre is. Itt aztán tényleg elmondhattok mindent a stúdiónak. 

Van egy kósza gondolatunk, hogy sokan fogják kérni a Final Fantasy 7 next-gen kiadását, amit mi is csak szorgalmazni tudunk. Ugyanakkor ne feledjétek, a Square Enix birtokában van sok más neves licensz is: a Chrono Trigger, Deus Ex vagy a Tomb Raider példának okáért.

A kérdőív itt érhető el, angol nyelvtudás szükséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)