Hirdetés

Square Enix játékok a Steam katalógusában

|

Április kilencedikén köszönthetjük az első Square Enix produktumot a Steam megvásárlásra kínált játékai között.

Hirdetés

Partneri megállapodás született a Valve és a Square Enix vállalata között, melynek eredményeképpen az utóbbi fejlesztőstúdió szárnyai alatt PC-re megjelent játékok bekerülnek a Steam választható katalógusába. Kollekciójuk első darabját, a Last Remnant személyi számítógépekre hangszerelt változatát április kilencedikén vásárolhatjuk meg a digitális disztribúciós rendszeren keresztül. Hivatalos bejelentésükben a szokásoknak megfelelően mindkét szerződő vállalat dagadó mellekkel nyilatkozott a másik félről, egy biztos, együttműködésükből a játékosok profitálhatnak a legtöbbet. A későbbiekben további Square Enix játékok felbukkanására számíthatunk, így eséllyel pályázunk olyan címekre, mint a Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII vagy a szériát online terepekre küldő Final Fantasy XI.

 

lastremnant.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)