Hirdetés

Square Enix - Jól sikerült pénzügyi év

|

Bizonyára pezsgőbontással ünnepeltek a Square Enixnél, hiszen a cég minden játéka jól szerepelt.

Hirdetés

A minap véget ért a Square Enix pénzügyi éve. A cég minden idők legsikeresebb évét tudhatja maga mögött, amit büszkén közölt is a nagyvilággal. Igaz, olyan címekkel, mint a Final Fantasy XIII, vagy a Batman: Arkham Asylum nehéz is lett volna mellélőni.

Arra persze biztosan számítottak, hogy nukás nem lesz, de  például a Batman 4,2 milliós eladásaira nem számítottak. A Final Fantasy XIII is nagyon tetszett az embereknek, 5,55 millió elkelt példány bizonyítja. Még az olyan kisebb címek is, mint a Just Cause 2 sem hoztak szégyent a kiadóra, hiszen csaknem egymillió példány talált gazdára rövid időn belül. Az egyetlen rossz hír, hogy a Batman folytatását már nem a Square adja ki, mert a Warner teljes ellenőrzést követelt magának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)