Hirdetés

A Square Enix új RPG-t jelentett be

|

A Final Fantasy sorozatot jegyző Square Enix ma új játékot jelentett be, egy olyan RPG-t amellyel egyszerre célozza meg a keleti és a nyugati közönséget.

Hirdetés

A játék címe The Last Remnant lesz, és nem titkoltan a kiadó azon törekvéseinek a terméke, hogy játékaikkal jobban megfogják a nyugati gamereket. A játék Hiroshi Takai gondozásában kerül majd kiadásra és az Unreal 3.0-ás engine fogja mozgatni, amit a Square Enix még az év elején licencelt. A történetet két karakterrel tolhatjuk majd végig, az első Rush lesz, aki a tradícionális Sqare Enix-es hősöket testesíti meg (Final Fantasy), a másik pedig a The Conquerer névre hallgat, Takai szerint ő testesíti meg a nyugatiak által favorizált sötétebb hangulatú főszereplőt, amely először lesz látható a cég által kiadott játékokban. Arról hogy milyen platformokra fog megérkezni a játék még csak annyit árultak el, a next-gen konzolokra biztos kijön (az U3 motor miatt ez az Xbox 360 és a Playstation 3 lesz valószínűleg). Tehát aki szereti a klasszikus Final Fantasy feelinget ugyanúgy élvezheti majd a játékot, mint aki a modernebb RPG-kre bukik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)