Hirdetés

SSX - irány a Himalája!

|

A március elején érkező SSX legújabb videója a Himalája ugratóira kalauzol el minket.

Hirdetés

Az SSX a széria eddigi legnagyobb része lesz rengeteg pályával, lehetőséggel.

Március másodikán jelenik meg Európában, addig pedig még várható, hogy számos trailert kiadnak majd a készítők. A jelenlegi legrissebb a Himaláját mutatja be, ahol a snowboardozóknak maszkot kell viselniük az oxigénhiány miatt. Nem tudjuk ez befojásolja-e majd a játékmenetet, de valószínűleg csak annyiban, hogy öltözékünk mellett a maszk kinézetét is megváltoztathatjuk. Megnézhetünk néhány látványos, ám kevésbé élethű trükköt, illetve betekintést nyerhetünk abba is, hogy nagyjából milyen ugratók várnak majd ránk. A PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonosok, akik érdeklődnek eme sport iránt tehát mindenképp karikázzák be március 2-t, az eddig látottak alapján megéri várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)