Hirdetés

Ősszel érkezik a Fifa 11

|

Idén sem ússzuk meg az EA focijátékát, ami persze most is forradalmasítja majd a műfajt.

Hirdetés

A sportjátékok népszerűsége töretlen, főleg a focié. Nemcsak az angoloknál csücsül a toplista élén az aktuális focijáték, így aztán nem túl meglepő, hogy az EA idén is készít Fifa játékot. A Fifa 11 ősszel érkezik, forradalmi újításokkal.

Ezek közül az egyik az új passzrendszer, ami figyelembe veszi mennyire remeg az ujjunk a kontrolleren, mekkorát rántunk rajta, vagy ellenkezőleg, mennyire tudjuk vérprofin átadni a labdát a célnak. A másik nagy újítás, hogy a Fifa 11 virtuális focistái az eredeti focisták mentalitásával rendelkeznek majd. EZ azt jelenti, hogy Kaka hihetetlen kreatív passzokat tud végrehajtani, míg Rooney egymaga lerendezi a védőket, és távolból bombázza a kaput. Meglátjuk mi lesz belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)