Hirdetés

Stained - mégis osztanak kulcsokat

|

A Stained fejlesztői múlt héten közölték, hogy nem fognak kulcsot adni azoknak, akik az Indie Royale-on vették meg játékukat. Most viszont meggondolták magukat.

Hirdetés

Május 15-én a Stained bekerült a Steam kínálatába, a fejlesztők pedig korábban azt ígérték, hogy aki a Debut 3 Bundle-t vette meg az Indie Royale-on, az kap a játékhoz egy Steam kulcsot is.

Aztán múlt hét elején bejelentették, hogy nem bírják anyagilag a játék támogatását, az eladások ugyanis annyira alacsonyak voltak, hogy inkább hagyják a francba az egész projektet. Valamivel később a fejlesztőcsapat egy képviselője Steamen elmagyarázta a szituációt: a probléma azzal van, hogy minden egyes kódot neki kell elküldenie e-mailben, és emiatt sokallt be, emiatt látta máshogy a dolgokat. Kétszáz kód kiküldése után úgy vélte, hogy míg a Steam kódok sokak számára értéktelenek (lévén a csomag vásárlói közvetlenül is letölthették a játékot), nekik értékesek. Végül az Indie Royallal sikerült megállapodniuk, innentől a cég intézi a kódok kiküldését, így mindenki megkaphatja a Steam kódját, és senkit nem ér veszteség ezzel. Aki megvette a bundle-ben, az valószínűleg nem veszi meg Steamen is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)