Hirdetés

Carmageddon: Reincarnation - felhúzták a játék támogatóit

|

A Carmageddon sorozat következő részének Kickstarter támogatói nem örültek, hogy ők nem kapják meg a későbbi DLC-ket. Aztán a Stainless jófiúvá változott.

Hirdetés

A Carmageddon: Reincarnation fejlesztését rengetegen finanszírozták a Kickstarteren keresztül, ezért is volt nagy felháborodás, amikor a Stainless fejlesztői bejelentették: a támogatók csak az alapcsomagot kapják.

Tegnap kiderült, hogy a Reincarnation jövő év elején bekerül a Steam Early Acces programjába, és itt két csomagban lesz elérhető. Az alapváltozat csak magát a kész játékot tartalmazza, míg lesz egy a drágább kiadás melynek tulajdonosai a később megjelenő DLC-ket is letölthetik. Itt borult ki a támogatók közössége, mondván, hogy ha egyszer pénzt adtak a projekt megszületésére, miért nem kaphatják meg a teljes pakkot?

Bár eredetileg a Stainless Games tartotta az eredeti üzleti megoldást, mára már megenyhült. „Minden Kickstarter és PayPal támogató, aki 15 dollárt vagy többet adományozott, megkapja a Carmageddon: Reincarnation teljes verzióját, minden később megjelenő DLC-vel együtt.” Neil Branden, a Carmageddon sorozat rendezője szerint a Stainless mindig is hallgatott a közösségre, és a jövőben ez a jövőben sem fog változni. Röviden: hatott a népharag, azért a víz az úr.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)