Hirdetés

STALKER - Akár konzolra is?

|

A GSC Game World ugyan hivatalosan nem jelentett be semmit, de legutóbbi interjújukból egyértelműen utalgattak egy lehetséges átiratra.

Hirdetés

A videogamer.com csapata által készített kérdezz-feleleket olvasgatva megtudtuk, hogy az ukrán csapat jelenleg a STALKER: Clear Sky munkálataival van elfoglalva, mely biztosan csak PC-re lát napvilágot...egyelőre! Az is biztos, hogy tervbe van véve, hogy konzolra is elkezdenek fejleszteni, azonban ehhez a megfelelő anyagi bázis és munkaerő megteremtése az első lépés. A csapat CEO-ja, Sergiy Grygorovych elárulta, hogy jelenleg a dev kit és egyéb technológiák licenszelése zajlik és mivel teljesen máshogy zajlik a fejlesztés konzolra, így időbe telik majd, míg kitanulják az egészet. Hogy pontosan mi lesz az első alkotások még nem tudni, de sejtelmesen a STALKER-ra utalt Grygorovych.

stalker_clear_sky_40.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)