Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat emlékmű

|

Újabb képekkel gazdagodott S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat galériánk.

Hirdetés

Hacsak valami közbe nem jön, akkor még az ősz folyamán lehetőségünk nyílik arra, hogy harmadjára is megtapasztaljuk, milyen élményeket tartogat számunkra egy piknik az árokparton a Zóna kellős közepén.



A Szturgackij fivérek ihlette S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl utórezgéseit ecseteli a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, miközben a tavaly megjelent S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky feladata volt az előzmények ismertetése. A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat az ukrán titkosszolgálat legkiválóbb tisztjének szerepét osztja a játékosra, akinek az a dolga, hogy rájöjjön, miért nem sikerült az Operation Fairway névre keresztelt hadművelet.



Ennek keretében az ukrán légierő helikopterköteléket indított a Zóna központjában található nukleáris reaktor környékének felderítésére, amit nagyszabású, páncélosokkal támogatott támadás követett volna. Az új helyszínek és új ellenfelek mellett némileg módosított grafikus motor gondoskodik a szórakoztatásunkról. A futtatásához szükséges erőforrásról elvileg már lerántották a leplet, szóval nyugodtan lehet matekozni, hogy valyon milyen beállítások mellett fut majd élvezhetően a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)