Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat képtrió

|

Az E3 lefutott, vagy éppen zajló prezentációi között egyelőre még nem láthattuk a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat című sugárfertőzött FPS-t, viszont a nagy káoszban majdnem elsikkadt, hogy kiadtak három új képet belőle.

Hirdetés

Sajnos még nem szolgálhatunk jól összevágott, a nyálelválasztást pavlovi reflexként beindító trailerrel, csupán ezzel a három képpel, de úgy vélem, a S.T.A.L.K.E.R. rajongói ennek is örülnek majd.



Bár mind a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, mind a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky elnyerte a tetszésemet, kénytelen vagyok megállapítani, hogy még a harmadik epizód, a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat sem hozza mindazt, amit annak idején megígértek. Tehát egyelőre sem aludni, sem autót vezetni nem fogunk, de azért ne hagyjátok magatokat duzzogásomtól befolyásolni.



A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat tartogat néhány meglepetést tarsolyában mindazoknak, akik úgy érzik, életük nem lenne teljes egy újabb, a Zónába tett kirándulás nélkül. Ezúttal az ukrán titkosszolgálat egyik tisztjét alakítjuk, akinek egy félresikerült katonai akció után kell rendet teremtenie, és létfontosságú információkat megszereznie. Az még mindig kérdéses, hogy ebben számíthatunk-e a hadsereg segítségére, vagy teljes inkognitóban kell ténykednünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)