Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat - mit hoz a Misery mod 2.0?

|

Egy kilenc perces trailerbe is csak alig fért bele mindaz az a változás, amit a Misery 2.0-ba belepakoltak a fejlesztők.

Hirdetés

A Misery mod díjnyertes első verziója után hamarosan érkezik a v2.0, ami rengeteg változással kecsegteti a játékosokat.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Misery mod 2.0 nem az a viccelős fajta, szinte nincs is olyan eleme az alapjátéknak, amit békén hagyna. Mind a játék vizuális megjelenése, mint a textúrák, mind pedig a játék háttérhangjai is változnak, sőt, igazai rádióadásokat is hallgathatunk. A mod minden játékbeli helyszínt valamilyen élettel is megtölt majd, jönnek az új faction zónák és vadászterületek.

 

Természetesen sem a fegyverek, sem pedig a tárgyak, vagy a UI nem marad változatlanul és ez még csak egy nagyon kis részét fedi le a várható fejlesztéseknek. Hogy mennyi is van belőlük igazából? Ha csak azt nézzük, hogy az a videó, ami végigvezet minket a legnagyobb update-eken kilenc perces, akkor akkor választ is kaptunk a kérdésünkre.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Misery mod 2.0 megjelenése július 31-én várható, úgyhogy hamarosan a saját szemünkkel is láthatjuk a lényegében teljesen új játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)