Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R... csak 2007-ben...

|

A minap olvashattunk a THQ pénzügyi helyzetéről, ám egy konferencia beszélgetésből sajnálatos módon fény derült arra, hogy a STALKER-t nem dobják piacra 2007-nél előbb. Szerény véleményem szerint, ha ez igaz, akkor erről kivételesen már nem a fejlesztők tehetnek. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy a kiadónak nincs semmi nagy ágyúja 2007-es üzleti évére, és mivel úgy fest, az idei évet már átevickelik némi nyereséggel, úgy gondolják jobb, ha a STALKER csak később jön. Mondjunk részemről csak azért hangzik ez nagyon rosszul, már bármennyire is elkötelezett híve vagyok a STALKERnek, az idő múlásával bizony nagyon elöregedhet a projekt. Ettől én még mondjuk reménykedem, hogy sikerül egy nagyon jó játékkal játszanom, még akkor is, ha ne adj isten 2008-ban kapom a kezeim közé... Azért Oleg barátomat a GSC-től igyekszem kifaggatni hétfőn a kérdéses dátumról. Addigis kérek mindenkit mértékkel szidjuk akit lehet kommentekben!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)