Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. JELENTÉS

|

Örömmel jelenthetem, hogy épségben hazaértünk Kiev városából. Kicsit furcsa érzés itthon lenni, főleg, ha belegondolok, hogy ma délelőtt másfél órát voltam Csernobilban. Kis STALKER játékunk egyébként jelen állapotában is iszonytatóan jól néz ki, bár ezt ti is tudjátok. Az elmúlt napokban megrendezett prezentáción rengeteg olyan dolog derült ki, melyekről soha nem álmodtunk volna. A játék egyszerűen B-Ü-N-T-E-T és kész. Sajnos azonban egyelőre nem mondhatok semmit, és képeket sem tehetek fel netre, hiszen köt a titoktartás. Azt azonban megígérem, hogy igyekszem mindent leírni, minden olyat, amiről eddig sehol nem olvashattatok. A legközelebb megjelenő magazinunk hasábjain pedig egy szép nagy cikk keretében mindezt megemészhetitek. Most pedig íme néhány kép, melyeket a napokban készítettem (és némi magyarázat hozzájuk).

1. A fejlesztőcsapat főhadiszállásának bejárata 2. A GSC csapatánat előadása 3. Nem kicsit bepiálva épp interjúvolom a csapat egyik frontemberét 4. Egy amolyan no comment, állítólag ehető halvacsora 5. Gyu mester, háttérben a 86-ban felrobbant atomerőművel 6. Jómagam, a robbanás után kitelepített város utcájában 7. Az uccsó felvétel utazásunkról, még a fellegekben

Update: Néhány finomság még. Thanks Headhunter

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)