Hirdetés

STALKER 2?? Mi van?!?!

|

Még a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl sem jelent meg, sőt a legutóbbi információk szerint is leghamarabb 2006 októberében érkezik, de máris a folytatásról beszél a fejlesztő GSC csapat vezetője, Sergei Grigorovich - adja hírül az Oblivion-Lost.com. Sergei hozzátette, hogy ez csak az első rész óriási sikerei után képzelhető el. Viszont sajnos az a helyzet, hogy a folyamatos késések és ígéretek miatt már biztosan nem tud akkorát robbantani, mint amekkorát nagyjából egy évvel ezelőtt tudott volna, ha időben megjelenik. Mindeközben a THQ kiadó német mivolta következtében német nyelvű régiókban fog megjelenni egy könyv a jövő héten, amely a STALKER története alapján készül regények első darabja lesz és a játék háttérsztoriját kívánja felvázolni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)