Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Priboi Story - Egy évvel később

|

Ha kivégezted a Clear Sky-t, és érdekel, hogy mi történhetett a Shadow of Chernobyl után, akkor Neked való ez a mod!

Hirdetés

Ott sajnos még nem tartunk, hogy egy újabb S.T.A.L.K.E.R. játékot jelentett volna be a GSC Game World. Előbb még a Clear Sky számtalan programhibáját kell újabb és újabb javításokkal orvosolniuk.

stalker_priboi_story__4_.jpg


Addig azonban kellemes időtöltést kínálhat a Shadow of Chernobyl eseményei után egy évvel játszódó  Priboi Story kivételesen nem egy stalker, hanem egy katona, bizonyos Priboi Slipchenko kalandjait dolgozza fel. A feladata az UHSF szervezetének nyomára bukkanni, s néhány titkos dokumentumot megszerezni. Úgy tűnik, ezek a fickók felelősek a második katasztrófáért. A Zóna természetesen veszélyesebb mint valaha, hordákban vadásznak a mutánsok, és patakokban folyik az embervér.

stalker_priboi_story__9_.jpg


Aki elzarándokol erre az oldalra, átbogarássza a leírtakat, és még mindig szimpatikusnak találja e rajongói módosítást, annak kb. 265 MB-nyi adatot kell letöltenie. Nem is olyan vészes, ugye? Jó játékot!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)