Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. teljesítmény tuning

|

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl hat év megfeszített munka árán készült el, ám egyesek máris hatalmas moddolási munkákba kezdtek, hogy még szebb, még jobb játékot rakjanak össze nekünk.

Hirdetés

Az egyik internetes fórumban az egyik felhasználó igen érdekes modifikációt tett közzé. Állítása szerint 20%-kal gyorsabb és 200%-kal szebb játékot eredményeznek az általa megváltoztatott fájlok, amikben új tükröződési vektor számítások és jobb bump mapping shaderek kaptak helyet. A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl tulajdonosoknak érdemes tennie egy próbát vele, mert az eddigi tapasztalatok igazolták a modder állításait, ám az ATI grafikus kártyáknál még problémák léphetnek fel, amit pár napon belül orvosol majd a készítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)