Hirdetés

Star Citizen - egy órányi játékmenet videó a 3.0-ból

|

Aki kíváncsi rá, hogy éppen hol tart a Star Citizen fejlesztése, az nyomja meg a gombot és dőljön hátra.

Hirdetés

A Xenthor Xi néven működő YouTube videós megosztotta a világgal a Star Citizen 3.0-s verzióját. A videó egy órán át, 4K felbontásban tárja elénk a játék legfrissebb lehetőségeit. Az új verziót egyébként még a támogatók közül sem mindenki élvezheti, mivel a fejlesztők szakaszosan engedik be az embereket.

Hirdetés

A 3.0-ban le lehet szállni bolygókra, rengeteg perzisztens világbeli tartalom érkezett, és a tárgy rendszer is fejlődött. A felhasználói felület és a hálózati megoldások is változtak a gördülékeny játékélményért. A fejlesztők célja most az, hogy minél több játékost engedjenek be a világba és megterheljék a szervereket.

Hogy mikor férhet majd hozzá a támogatók a legújabb verzióhoz, az kérdéses, de ha minden rendben halad, akkor még idén, széles körben tesztelhetőek lesznek az új funkciók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)