Hirdetés

Star Citizen - 1 millió dollárt szedett össze 4 nap alatt

|

Hiába nincs még megjelenési dátum, a rajongók lendületesen lapátolják bele a pénzt.

Hirdetés

A Star Citizen alfa verziójának 3.3-as változata kikerült a tesztszerverekre, majd az azt követő 4 napban a várakozó rajongók 1 millió dollárt dobtak a fejlesztők kalapjába. Ebben valószínűleg az új trailer is segített.

Hirdetés

Szerdán ugyanis befutott egy új Squadron 42 videó, aztán még aznap kapott a projekt 380 000 dollárt, azt követően pedig 325 000-et. Pénteken és szombaton durván 190 000 jött össze. Hogy lássuk, mennyire nagy ugrás ez, érdemes tudni, hogy az azt megelőző héten 171 000-et kapott a csapat. A projekt teljes kasszájában egyébként így már 195 millió dollár pihen, és a 200 millió is meglehet az év végéig.

A 3.3-as alfa egyébként webkamera és mikrofon támogatást hozott, aminek köszönhetően mindenki a saját arcát és hangját adhatja karakteréhez, valamint javított a framerate-en. Rengeteg új hajó is bekerült, köztük a 330 dolláros Anvil Valkyrie és annak 700 dolláros, összkomfortos verziója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)