Hirdetés

Star Citizen - mindenki belenézhet a fejlesztői menetrendbe

|

Chris Robertsék annyira nyitottan kezelik a Star Citizen fejlesztését, hogy nemes egyszerűséggel úgy döntöttek, mindenkivel megosztják a fejlesztői menetrendet.

Hirdetés

Az éves Star Citizen ünnepélyen Chris Roberts egy komoly meglepetéssel szolgált a hithű rajongók számára. A srácok annyira nyitott fejlesztést akarnak, hogy kiadták a fejlesztői ütemtervet.

A Roberts Space Industries eddig sem osztott meg pontos dátumot a Star Citizen megjelenéséről, és ezután sem fog, viszont azt most már láthatjuk, hogy az egyes mérföldkövek elérését mikorra tervezik.

A tervezik szó a hangsúlyos: ez egy fejlesztői menetrend, ami azt jelenti, hogyha Fejlesztő Béla reggel a fánkját az F5-re teszi, és nem mentette a munkáját, akkor egyszerre csak egy napot tolódhat minden, amit most láttok.

Chris Roberts és csapata maximálisan megbízik a közösségben, és úgy gondolja, hogy ez hiába egy kockázatos lépés, a támogatók száma és a folyamatos érdeklődés miatt megéri nyitottnak lenni.

Azért még így is óvatosak a srácok, mert a teljes függöny azért nem ment fel. Azt például nem tudjuk még most sem, hogy mikor jön a Squadron 42, de azt már igen, hogy a tervek szerint december 8-án érkezik az Alpha Update 2.6 (legalábbis jelenleg ez a terv).

A srácok a nagy bejelentés mellett egy tartalmas élő adással is jelentkeztek, aminek felvételét fent megnézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)