Hirdetés

Star Citizen - újabb mérföldkőhöz érkezett a gyűjtés

|

A Cloud Imperium Games egy videóban mutatja be az Item 2.0 rendszert, közben pedig büszkén jelentik, hogy továbbra is ömlik a pénz.

Hirdetés

A Star Citizen már most minden idők legsikeresebb közösségi gyűjtése, a projekt pedig úgy tűnik, hogy továbbra is megállíthatatlan, ugyanis ezen a héten sikerült átlépni a 151 millió dolláros határt. Emellett a fejlesztők egy videót is közzétettek, amelyből az Item 2.0 rendszert ismerhetjük meg jobban.

Az Item 2.0 egy elég bonyolult rendszernek tűnik, de nagyjából az a lényege, hogy részletesen testreszabhatjuk, milyen komponenseket kötünk be az űrhajónk rendszerébe és hogyan. Ennél nyilvánvalóan sokkal összetettebb az egész, úgyhogy nagy szerencse, hogy a fejlesztők az alábbi videóban részletesen elmagyarázzák, hogy miről van szó, ráadásul mindenféle kulisszatitkokat is elárulnak.

Továbbra is lenyűgöző, hogy mennyire összetett a Star Citizen, persze azért azt is reméljük, hogy előbb-utóbb tényleg létrejön belőle egy kerek egésznek mondható játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)