Hirdetés

Star Citizen - ilyen lesz a bolygóközi utazás új rendszere

|

A nagy távolságokat áthidaló kvantumutazás átalakul a Star Citizenben, erről pedig egy részletes videót adott ki a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

A Star Citizen rajongóinak még mindig várnia kell a 3.0-ás alfa megjelenésére, de addig is közelről követhetik, hogyan halad az űrszimulátor fejlesztése. Tegnap egy új videót adott ki a Cloud Imperium csapata, amiben megmutatták az új kvantumutazási rendszert is.

Hirdetés

Az Around The Verse első nagyjából negyedórájában azt láthatjátok, milyen előrelépéseket tettek a csapat különböző részei a 3.0-as alfa felé vezető úton, illetve hogy milyen hibák ütötték fel a fejüket a legutóbbi epizód óta. Ezt követően pedig megnézhetjük, hogyan alakul át a Star Citizen hosszabb utakra használt kvantumutazási rendszere. A jelenleg használható megoldás esetében nincs hatalmas különbség az élményben attól függően, milyen messzire utazunk, de ahogy a videóban elmagyarázzák a fejlesztők, az új mechanikákkal drasztikusan más lesz a sebességünk és az utazás ideje, ha csak a szomszédos égitestre ruccanunk át, vagy átszelünk egy fél csillagrendszert. Ehhez pedig természetesen néhány menő új effekt is kapcsolódik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)