Hirdetés

Star Citizen - a fejlesztők tagadják a késésről szóló jelentést

|

Nagy félreértés van az újságírók között, de az egyre kevésbé tűnik biztosnak, hogy még idén megkapjuk a Squadron 42-t.

Hirdetés

Tegnap a német Gamestar jelentése után mi is lehoztuk, hogy késni fog a Star Citizen sztori módja, a Squadron 42. Mint kiderült, komoly félreértés történt, mert a fejlesztő szerint a PAX Westen szó sem volt a Squadron megjelenéséről.

Ha minden igaz, akkor a tegnapi idézet, miszerint a sztori mód "2017 közepe vagy vége körül érkezhet" nem is Chris Robertstől, hanem egy Gamescomos riportertől származik. A videó németül van, amit az RSI fórumozói úgy fordítottak le, hogy "talán jövőre végre megjelenik, legalábbis Chris ezt ígérte nekem a Gamescomon".

Ha nem lenne még elég zavaros a sztori, akkor az egészre még ráment a közösség egy Reddit threaddel, amiben idézik a német Gamestar fejét, Michael Grafot. A főszerkesztő azt mesélte, hogy Chris nyilatkozata alapján a "a szükséges grafikai alapok és küldetések nagy részével elkészülnek 2016 végéig, de az olyan alapvető mechanikák, mint a mesterséges intelligencia és például a lopakodós küldetésekhez szükséges fedezékrendszer már jövőre maradnak".

"Igazatok van, ez egy hiba volt. Újranéztem a vele készült interjú felvételét [a Gamescom interjút], és Chris 2017-ről beszélt. Sok mindent hallasz Gamescom alatt, és összekevertem a dolgokat" - tette később hozzá emberünk.

Nem csak a dolgokat keverte össze, hanem minket is. A PC Gamer szerkesztője legalább annyira megvolt kavarodva, mint mi, ezért kommentárért felkereste a RSI-t, hogy reagáljanak a dologra.

"Úgy tűnik, hogy valami elveszett a fordításban. Chris több riporterrel is beszélt a Gamescom alatt, akik kérdezgették a Squadron 42 állapotáról" - érkezett a válasz. "Ő azt mondta nekik, hogy a játék szépen fejlődik, és keményen dolgoznak a projekten, de megjelenési dátumról nem volt szó."

Az RSI képviselője sem mondott egy szót sem a megjelenési dátumról, de azt elárulta, hogy az október 9-én megrendezésre kerülő CitizenCon után okosabbak leszünk. Reméljük is, mert most csak annyit értünk, hogy semmit nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)