Hirdetés

Star Citizen - hírességekkel megtömött előzetest kapott a Squadron 42

|

Közben a közösségi finanszírozásos gyűjtés már átlépte a 195 millió dollárt.

Hirdetés

Eljött a CitizenCon utolsó napja, amit a Cloud Imperium Games egy igazán ütős új trailerrel ünnepelt meg. A friss videóban a Star Citizen single player szelete, a Squadron 42 látható. 

Hirdetés

Filmszerű, grandiózus jelenetek, hatalmas űrhajók és egy csomó híres szereplő - nagyjából így lehetne pár szóban jellemezni az új Squadron 42 előzetest. Tervezett megjelenési dátummal egyébként továbbra sem tudnak szolgálni az alkotók, de idén decemberben elvileg kapni fogunk egy roadmapet, amin remélhetőleg a fejlesztés fontosabb állomásain túl egy régóta várt dátum is ott fog figyelni. 

A CitizenConon azt is bejelentették, hogy a Star Citizen közösségi finanszírozása, amiben több mint 2,1 millió felhasználó vett részt, immár átlépte a csillagászati, 195 millió dolláros határt. 

Mutatjuk az új előzetest, érdemes rákönyökölni a lejátszás gombra, mert ez a trailer tényleg odacsap. 

Valószínűleg ti is észrevettétek, hogy a 2017-es előzeteshez képest gyúrtak egy keveset Mark Hamill karaktere, azaz Steve "Old Man" Colton parancsnokhelyettes megjelenésén. A változásról egy külön összehasonlító videót is tudunk mutatni.

Titeket mennyire mozgat maga a Star Citizen, illetve a Squadron 42?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)