Hirdetés

Star Citizen - új képek és infók a 3.0-ás frissítésről

|

Lassan, de biztosan halad a Star Citizen fejlesztése, most a következő, 3.0-ás frissítésből kaptunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Még nem tudni, hogy mikor lesz hivatalosan kész a Star Citizen, de az teljesen biztos, hogy egyre szebb és jobb lesz ez az egyébként rendkívül részletgazdag űrszimulátor. Most egy újabb ízelítőt kaphatunk a készülő tartalmakból, amelyek majd a 3.0-ás frissítéssel kerülnek be a játékba.

Az alábbi képeken megnézhetjük egy kicsit jobban, hogy hogyan néznek majd ki a gyakorlatban a következő frissítés újításai, viszont még ezeknél is egy kicsit érdekesebb a képekhez csatold videó, amin nem csak a újdonságok megjelenésének menetrendjét ismerhetjük meg, de egy kicsit abba is belepillanthatunk, hogy hogyan dolgoznak a Cloud Imperium szorgos fejlesztői.

Ha sikerül pontosan tartani a menetrendet, akkor a 3.0-ás frissítés megjelenése június 29-én várható. Ti mennyire várjátok? Hogy tetszik nektek, amit eddig a játékból láthattunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)