Hirdetés

Star Citizen - új videón a Vision Stabiliziation rendszer

|

Újabb videót láthatunk a Cloud Imperium űrszimulátorából, az űrhajók helyett ezúttal az első személyű akción van a hangsúly.

Hirdetés

Továbbra is készül a játékvilág legnagyobb közösségi finanszírozású projektje, a Star Citizen és a fejlesztők szerencsére folyamatosan megosztják a rajongókkal, hogy éppen hol tartanak.

A Roberts Space Industries oldalán jelent meg az új videó, melyben a srácok egy néhány perces betekintést engednek a Vision Stabilization rendszer legújabb változatába és ennek érdekében a videóban rengeteg célzás és lövöldözés található, amin megfigyelhetjük a rendszert működés közben. A felvételen a Port Olisar kikötőt nézhetjük meg, csodálatos 60fps-ben, a játék pedig természetesen továbbra is szenzációsan eltalálja a hangulatot.

Ha esetleg még több Star Citizenes képest és felvételt szeretnétek látni, akkor mindenképpen nézzétek meg a Gamescom 2016-os termést, mert rengeteg újdonságot hoztak a srácok a konferenciára.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)