Hirdetés

Star Fox Zero - a harcé a főszerep az új előzetesben (videó)

|

A játékmenetre koncentrál a Star Fox Zero legújabb kedvcsináló videója. Földön és levegőben is nagy csatákra számíthatunk.

Hirdetés

Azt már korábban megtudtuk, hogy a tökéletes és folyamatos játékélmény érdekében akár sebezhetetlen módban is végigtolhatjuk az újragondolt Star Foxot (persze csak ha valakinek pont erre van igénye), most azonban azt nézhetjük meg a legújabb előzetesben, milyen ütközetekben vehetünk részt.

A Nintendo kiadta a Star Fox Zero új előzetesét, melyben megcsodálhatjuk harc közben is az Arwing masinákat. A videó alapján egyértelmű, hogy nem csak a levegőben folyik majd a küzdelem, hiszen a gameplay felvétel közepe felé az Arwing leszáll és (előre is elnézést a kifejezésért) csirkelábakat növeszt. Így akár rohangálva is irthatjuk a gaz ellent. Pár pillanat erejéig a főellenségeket is megvillantják nekünk, úgyhogy mindenképpen érdemes belekukkantani a rövidke trailerbe.

A Star Fox Zero április 22-én érkezik, kizárólag Wii U konzolra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)