Hirdetés

Star Fox Zero - megjelenési dátumot kapott, ajándék játékkal jön

|

A Nintendo bejelentette a Star Fox Zero megjelenési dátumát, valamint azt, hogy jár mellé a Star Fox Guard nevű játék is.

Hirdetés

Az idei év egyik legjobban várt Nintendo játéka a Star Fox Zero, amiről azt hittük, tovább fogják halasztani. Szerencsére nem ez a helyzet.

A Nintendo a mai Direct során bejelentette, hogy a játék április 22-én jelenik meg Wii U-ra. Elmondta azt is, hogy a pályákon számos alternatív útvonalat találunk, így érdemes lesz mindent feltérképezni. A Star Fox Zero rendelkezik kétjátékos móddal is, melyben az egyik játékos az űrhajót, a másik pedig az arra szerelt löveget irányítja, és utóbbi a GamePad képernyőjét nézve láthatja, merre lövöldöz. Akinek megvan a Star Fox amiibo korábbról, feloldhatja az SNES-es repülőt. 

A Star Fox Zero dobozos változatához jár a Project Guard néven bejelentett játék is, ami végül a Star Fox Guard nevet kapta. Ebben tizenkét kamerát helyezhetünk el egy pályán, és mindegyik képernyőjét láthatjuk. Az ellenfelek menetelnek, rájuk kell lövöldöznünk. Készíthetünk saját pályákat is, vagy letölthetjük más játékosokét. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)