Hirdetés

Star Fox Zero - többféle jármű és amiibo figurák az új előzetesben

|

Star Fox legújabb részében tankba ülhetünk, számítógépeket törhetünk fel, és amiibo figurákat vásárolhatunk plusz tartalomért.

Hirdetés

A Nintendo Wii U-ra megjelenő Star Fox Zero legújabb 5 perces előzetese prezentálja, milyen járműveket fogunk használatba venni a játék során: repülőgépünk lépegetővé alakulhat, átülhetünk hovercopterbe és tankba is. Ezen kívül azt is bemutatja a videó, milyen szerepe lesz a Wii U kontrollerének a játékban.

Amiibo figurák megszerzésével, másfajta repülőgépekkel is szembe szállhatunk az ellenség erőivel. Végül egy tower defense minijátékot is megmutatnak, amiben kamerák elhelyezésével és irányításával kell megállítani a hullámokban támadó ellenséget.

A Star Fox Zero április 22-én jelenik meg Wii U-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)