Hirdetés

Star Trek D.A.C. részletek

|

Kiderült néhány apró részlet, a Star Trek univerzum feltámadása alkalmából készülő játékról.

Hirdetés

A rajongók nyilván tudják, hogy május 8-án újjáéled a Star Trek univerzum. Az új film elméletileg teljesen új oldalról közelíti meg az univerzumot, a Star Trek feelinget hozva előtérbe. Ahogy az manapság szokás, egy játék is készül természetesen, és a most kiderült információk alapján, ez egyszer akár még valami jó is kisület belőle. A Naked Sky gondozásában készülő gamma, egy alapvetően multiplayerre kihegyezett móka lesz, amely nem követi a film történetét. A készítők saját bevallásuk szerint, rossz ötletnek tartják, hogy a mozifilmek alapján készülő játékok legtöbbször ragaszkodnak a filmhez, így nem adnak elég teret a kreativitásnak. Ők nem akarnak ebbe a hibába esni, és teljesen új történetet dolgoznak ki játékukhoz(ami nem is annyira hangsúlyos). Összesen 12 játékos mérheti össze erejét a Star Trek D.A.C. keretein belül. A választható oldalak, a Federation, és a Romulan. Lesz egyjátékos mód is, ekkor A.I. botokkal küzdhetünk. Többféle hajóosztály, és háromféle játékmód vár ránk, ha elmerülnénk a Star Trek D.A.C. világában. A megjelenés május 8 körül várható az Xbox Live keretében, valamint egy kicsit később érkezik a PS3 verzió is. Bolti forgalmazást egyelőre nem terveznek, így csak letölteni lehet majd az alkotást. Most már csak azt kéne kideríteni, mit is jelent a Star Trek után a D.A.C., mert ezt egyelőre nem tudja senki...

 

startrekdac.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)