Hirdetés

Star Trek Online - már ki is nyomtattathatjuk az űrhajóinkat

|

Ki ne szerette volna a polcán látni játékbeli űrhajóját? Az új frissítésnek köszönhetően ez már nem lehetetlen.

Hirdetés

A Cryptic Studios és a Perfect World igyekeznek naprakészen tartani a Star Trek Online-t, ennek fényében a közelmúltban a Star Trek: Discovery című sorozathoz kapcsolódó tartalmakkal ünnepelhettük a 8. évfordulót. 

Hirdetés

A free-to-play cím játékosai persze már így is a saját kalandjukat élik, azonban a készítők most partnerséget kötöttek a Mixed Dimensions nevű céggel, amely segít abban, hogy még közelebb hozzák az élményeket a felhasználók számára: a vállalat 3D nyomtatóval készült replikákat készít az MMO egyedi űrhajóiról. Körülbelül egy méter hosszú másolatokról van szó, amelyek háromfajta verzióban készülnek: egyszínű változatban, egy alapkiadásban, amit a játékosok saját maguk dekorálhatnak ki otthon, valamint egy a Mixed Dimensions művészei által, kézzel festett variánsban. A folyamat egyszerű: szabadon megtervezhetjük a hajónkat a Star Trek Online-ban, majd a cég "GamePrint" honlapján ez alapján megrendelhetjük a replikát, de lehetőség van a játék 20 legnépszerűbb modelljét is beszerezni. Amelyik jobban tetszik. 

Egyelőre még nem tudni, hogy mindezt milyen áron tehetjük meg, de márciusban elindul a lehetőség, akkor többet tudunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)