Hirdetés

Star Trek Online - a gyűjtői kiadás

|

A GameStop felfedte a Star Trek Online limitált példányszámú kiadásának tartalmát.

Hirdetés

A csomag február másodikán, a Star Trek Online alapjátékkal egyidőben érkezik, a tartalma pedig igencsak inspiráló. Az alapjáték mellett természetesen egyaránt találhatunk fizikailag megfogható, valamint a játékban feloldható jóságokat.

A Star Trek Online gyűjtői kiadása egy fémdobozban foglal helyet, melyben az alapjáték mellett egy keményfedelű kézikönyvet találhatunk, amit teletömtek artworkökkel, egy fém kommunikátor-jelvényt (nem tudom hogy van szakkifejezéssel), három meghívót, melyek három nap játékra jogosítanak fel, játékbeli ruhákat, amik eredetije a The Next Generation és a Deep Space Nine sorozatokban tüntek fel, és az új filmből átvett Red Matter Capacitor, ami egy kicsit több energiát ad a hajónak korlátolt ideig. A csomag 79.99 dollárért szerezhető be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)