Hirdetés

Star Trek Online - Bridge, és tactics trailer

|

Két egészen jófajta Star Trek Online futott be, sugározzátok magatokat a GSTV-re iziben.

Hirdetés

Szeretjük a trailereket. Kicsit jobban, mint a képeket, hiszen itt nem tudnak annyit varázsolni a photoshop nevű csodával a huncut fejlesztők. Persze ilyenkor is előfordulhat az az eset, amit gyengébb mozifilmeknél szokás tapasztalni: a néhány trailer tartalmazza az összes érdekes dolgot.

Nagyon valószínű azonban, hogy a Star Trek Online esetében erről szó sincs. Egy MMO már csak a hossza miatt is sokkal jobb, mint egy akciófilm (főleg ha az B kategóriás), és az emberi játékosok miatt ugyebár két csata sem zajlik le ugyanúgy sosem. A harcok után pedig érdemes szétnézni a Star Trek Online kínálta hídon is, mivel kapitányként itt fogjuk tölteni időnk nagy részét. Popcorn elő, hátradől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)