Hirdetés

Star Trek Online - Demóval és trial időszakkal csábít a Cryptic

|

Demó és ingyenes trial időszak is lesz a Star Trek Online-hoz

Hirdetés

Gyu és még többen a GS csapatából is megváltóként várták a Star Trek Online eljövetelét, reménykedve az izgalmas űrkalandok véget nem érő áradatában.

A szomorú tény azonban hamar letörte lelkesedésüket, hogy gyakorlatilag egy bugoktól hemzsegő félkész játékot kaptak a Star Trek Online képében. Az általános csalódottságot ezek szerint a Cryptic is megérezte, mert most a gárda az új fícsörök mellett örömmel jelenti be a Star Trek Online demót és a free trialt. Igen, jól érzi az olvasó, ha elsőre kissé feleslegesnek találja a trialt a demó mellé (vagy fordítva), de nem eszik azt olyan forrón! Mert az időkorlátos trial csupán a május 7-én kezdődő hétvégére szól, míg a demó időbeli megszorítás nélkül enged betekintést a most startoló új küldetések és zónák egy kisebb hányadába. Aki tehát sírva menekült a játékból az 1.0 verziót látva, hamarosan ingyen és bérmentve tehet egy újabb próbát a Star Trek Online-nal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)