Hirdetés

Star Trek Online - Ezerarcú univerzum

|

A Star Trek univerzumban játszódó MMO-t tutira sokan várják már, nekik külön öröm ez a kis videó.

Hirdetés

Sajnos túlzottan sok minden nem derül ki belőle, szóval a grandiózus űrcsatákat nem szemlélhetjük meg. Sőt, igazándiból a játékot sem, csak a fajok és a karakterek sokszínűségét reklámozza az alant található szösszenet. Ennek ellenére minden Star Trek fannak kötelező a megtekintése, sőt az igazán fanatikusok már el is kezdhetik megtervezni jövőbeni Klingon harcosukat, mert ahogy nézem a testre szabhatóság igen erős oldala lesz a karaktergenerálásnak. Ez azonban el is várható, így 2009 tájékán, és a World of Warcraft háromféle arcberendezése helyett itt végtelen számú egyedi arcot kreálhatunk majd. Ennek persze biztosan meglesz az ára is - általában jó kis lagot okoznak az "agyonkusztomizált" karakterek - de talán a Cryptic megoldja egy über netkóddal. Meglátjuk.

 

startrektv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)