Hirdetés

Star Trek Online: hamarosan megvilágosodunk

|

A Cryptic Studios július 27-én, a Comic-Con utolsó napján talán végre bemutatja a gondozása alá vett Star Trek Online játékot.

Hirdetés

A Star Trek rajongók emlékezetében minden bizonnyal élénken él még a Perpetual által tervezett MMO, ami a csapat pénzügyi gondjai miatt nemrégiben a Cryptic Studios (City of Heroes, City of Villains) értő stábjához vándorolt át. A megnyugtató januári események óta semmit nem lehetett hallani a Star Trek Online kapcsán, mire a minap teljesen váratlanul kikerült egy visszaszámlálás a fejlesztők oldalára. Kis agymunkával kideríthető, hogy július 27, a Comic-Con utolsó napja lesz a sokak által várt időpont, amikor is a Criptyc talán lerántja végre a leplet a sok kálváriát megélt játékról.

 

 

startrekonline.jpg
Az első ingame kép a Perpetual féle verzióból - vajon mi változott azóta?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)