Hirdetés

Star Trek Online - Infómorzsák érkeztek

|

A vasárnap bemutatott premier gameplay videó után ma friss információkat közölt a Cryptic Studios legénysége.

Hirdetés

Múlt héten vasárnap rendezték Las Vegas-ban a Star Trek Convention-t, ahol a Cryptic Studios alakulata bemutatta a játék első, hivatalos mozgóképét is, amit most friss információkkal fejeltek meg.

A történet 2409-ben játszódik a Star Trek: Nemezis cselekménye után. Az eltelt közel harminc esztendőt a fejlesztők úgy próbálják pótolni, hogy a hivatalos oldalon évről évre haladva árulják el a kimaradt információmorzsákat, így a játékos a masszívan multiplayer online móka megkezdésekor abszolút képben lesz a történettel. A játék kezdetén saját fajt és karaktert generálhatunk, de lehetőségünk nyílik választani a klasszikus frakciók közül, így olyan népek karaktereinek bőrébe bújhatunk, mint a Vulcan, az Andorian, a Klingon, az Orion és a Gorn. A Star Trek Online kezdetén eldönthetjük, hogy a Csillagflotta kapitányaként indulunk útnak vagy a Klingon Birodalom hajójával kelünk útra, hogy átéljük a galaktikus űreposzt.

startrekonline.jpg
 

A PvP-ről annyit árultak el a fejlesztők, hogy karakter közül válogathatunk, így lehetünk orvosok, tudósok vagy mérnökök. Nem lesznek külön PvP szerverek, így a fajok közötti öldöklő csaták a galaxis peremén található zónákban zajlanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)