Hirdetés

Star Trek Online - Ismét fényévekre tőlünk

|

Amennyiben igazak a Warcry értesülései, úgy újabb hosszú éveket kell várniuk a közkedvelt univerzum rajongóinak.

Hirdetés

A P2 Entertainment - korábban Perpetual Entertainment - már a második projektjét ejti azután, hogy pénzt, időt, energiát ölt a fejlesztésbe. A Gods and Heroes: Rome Rising után a szívünknek még inkább fájó döntés a Star Trek Online-t érintette. Pedig a kiadott felvételek és előzetes információk annak ellenére is bizakodásra adtak okot, hogy felröppent az alkalmi játékosok irányába történő eltolódás gondolata is.
Öröm az ürömben, hogy a projektet egy másik csapat viszi majd tovább - kiléte még rejtély -, ám hiába vándorol át a licenc, s az eddig kidolgozott tartalom, ha a kód maga nem. Ez azt jelenti, hogy szinte teljesen elölről kell kezdeni a munkálatokat.
Ami a P2-t illeti, ők továbbra is profitálnak a Perpetual Platform jogdíjaiból (többek közt a BioWare is licencelte), s figyelmüket az alkalmi játékok piacára irányítják.
Az információért külön köszönet illeti Marcellus-t!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)