Hirdetés

Star Trek Online - Kasztok, amelyek kimaradtak

|

A Star Trek Online februárban érkezik, és a Cryptic már kovácsolja a további terveket.

Hirdetés

A sci-fi MMO műfaj reménybeli zászlóshajója, a Star Trek Online végre pontos megjelenési dátumot kapott. Mivel a játék gyakorlatilag elkészült, a Cryptic Studios embereinek már van ideje azon gondolkodni, hogyan tartsák meg az előfizetőket.

Ahogyan azt bizonyára minden rajongó tudja, eleinte csak a kapitányi poszt nyílik meg a játékosok előtt. Persze, hiszen ez a legtutibb. Ki ne képzelte volna magát Kirk kapitány helyébe párszor? Vannak azonban békés játékosok, sőt olyanok is, akik nem szeretnének felelősséget vállalni egy egész hajóért. Számukra örömhír, hogy a Cryptic szerint nem lehetetlen egy későbbi content patch, amelyben lehetőség nyílik semleges kereskedőként játszani, sőt az is elképzelhető, hogy egy másik játékos hajóján szolgálhatunk, mint első tiszt, vagy valami hasonló. Februárban azonban mindenkit vár a kapitányi szék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)